Măsuri de siguranță COVID-19

În această perioadă prin care trecem împreună, deși nu e ușor pentru nimeni, e important să rămânem responsabili, echilibrați și să gândim pozitiv.

Noi, echipa Italian Vintage, suntem mai mult decât oricând aproape de clienții noștri și dorim să vă asigurăm că facem o prioritate din a proteja sănătatea dumneavoastră, dar și a membrilor echipei noastre.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, am implementat mai multe măsuri și urmărim în continuare evoluția evenimentelor pentru a aplica noi soluții ca să fim în siguranță.

Vizita la showroom

În incinta showroom-ului Italian Vintage, este obligatorie purtarea măștii atât pentru membrii echipei noastre, cât și pentru clienți.

Recomandăm clienților să păstreze distanța de minimum doi metri față de orice persoană din showroom.

Punem la dispoziția clienților dezinfectant pentru mâini.

Igienizăm frecvent suprafețele intens utilizate.

Pregătirea coletelor

Membrii echipei Italian Vintage asigură limitarea riscului contaminărilor, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura în continuarea de articolele noastre vintage de poveste. Aceștia utilizează măști, mănuși și dezinfectat sanitar, iar împachetarea articolelor și pregătirea coletelor are loc în condițiile de igienă și siguranță recomandate de autorități.

Livrarea coletelor

În această perioadă, companiile de curierat partenere pot modifica unilateral programul de livrare, pentru a-l adapta rigorilor impuse de starea de urgență în care se află România în acest moment. Facem tot posibilul să ne asigurăm că o să primiți coletul în cel mai scurt timp posibil, luând în considerare situația în care ne aflăm cu toții.

În cazul în care achitați contravaloarea articolelor comandate prin una din metodele de plată puse la dispoziție online, puteți solicita livrare Contactless (fără contact).

Suport

Echipa noastră de suport vă stă la dispoziție de luni până sâmbătă, între orele 12-20:

E-mail: 

Telefon:

Formular de contact online:

 

Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și pentru răbdare!

Echipa Italian Vintage