Haine Vintage
Accesorii Vintage
Decoratiuni Vintage
Bijuterii
Galerie articole vandute
• Bijuterii (2773)
• Haine vintage (866)
• Accesorii vintage (1042)

 

 
Newsletter
   

E-mail:
Parola:
Cont nou
Parola uitata
 
Tablou Marcel Chirnoaga
 


Pret : 650 Lei

Cod : 6038

Stoc : vandut

 

 
 
 
 
 

 

  DESCRIERE

 

 Tablou realizat in creion de artistul Marcel Chirnoaga reprezentand o imagine erotica, senzuala, semnat in colt dreapta jos, realizat in tehnica aquaforte. Rama este din lemn.

Dimensiune imagine: 19x25cm.Dimensiune rama: 35x46cm.Conditie: foarte buna!

Marcel Chirnoagă (n. ,BușteniRomânia – d. ) a fost un artist plastic român complet, absolvent al Facultății de matematică și fizică din București1952, urmând simultan și studii liberale de artă, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România din 1953.Dar, cum marea sa pasiune este grafica, i s-a dedicat, renunţând la meseria de matematician probabilist. Debutează în presă cu desene în 1948, iar din 1953 expune la expoziţiile oficiale de grafică şi sculptură din ţară şi din întreaga lume.

A privi creaţiile lui Marcel Chirnoagă este ca şi cum ai călători spiritual printr-un univers miraculos, plin de leit-motive mitologice şi de frământări.Artistul Marcel Chirnoagă a realizat, de-a lungul vieții sale, peste 3.000 de lucrări, excelând în desenegravuripicturi și sculpturi, fiind în același timp și autorul celei mai importante opere românești de la sfârșitul secolului al 20-lea, ciclul de gravuri „Apocalipsa”.